Les nenes i nens de primer hem collit espinacs. A casa els triarem millor i els netejarem. Per sopar farem una magnífica truita d'espinacs.
A les fotografies podeu veure com els hem collit.![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg309W-oiRIMV-NR1jcvL95I9TANTg4bYIUnfhNJx7FAucia5WjZJbzUsCS7mWJjl1K2fMvx9ZbCVxt3ahcpVnWp2UJDk7PenhOwxwx9WY1gYlOpKKAutmevWGqyUkG_Mn_Kqccl6KXFAg/s400/espinacs.png)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj95epjslU6CyoAO9oytjwhQvguqGk01nGIwgE1FuK_KwD1bvdThfox0r1v9KmBNNv1ua8b9yoXa_Kg0bB_-TF__8IEBPJhdHFjS4EJvFyAW5fRKEKS2Yvm7HpPl449Ip2qkhnRN_bZDws/s400/espinacs1.png)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhhr60NIJxeSI95OPW9mVYqCvPnAHImdL99yXdTAOpKBnJHdms39NlHsHKZLDW1k-vpZRlMrnfccqIjEEPzun_ANjtmm4mVpuVxEtaHuQPbaSLn35GJER8YzZIrqa6R5m8WEnavn-0K3UI/s400/espinacs2.png)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj9lI5aT7xh8eNmoLDst2xGJJ5B7BwRiT1VI-gSuQ_xa-sbjEKiCfk6F7dAYmlJQlAI7bWnuQ4FORlKnVaVHiDnZXR4YIoT8znrD87PNJo6PRByKSuA1nAy2ucYMCScy0QmuuHobIgTJbY/s400/espinacs3.png)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj_4yxCxbtk8TFDVmEsW15C60gBw12Bf3QMMZlCkK2wnflPT_iG5LbVlSHQnmIkOuxwqvS3-VskV0z2I1sjeFo4_MRCuaXvqPk-6RtMCXKq3n-9_UsXJsQ2vvzI8usISO8xYPkXSuPZzLc/s400/lartdefertruitesgran.jpg)
Truita d'espinacs panses i pinyons
Ingredients
8 ous
1 kg d'espinacs
1 gra d'all
50 g de panses de corint
50 g de pinyons
oli d'oliva
sal
Preparació
Talleu els tronquets dels espinacs i guardeu-ne les fulles. Renteu-les i poseu-les a bullir amb una mica de sal uns 3 minuts. Un cop cuits, escorreu-los bé.Peleu l'all, talleu-lo menut i sofregiu-lo a la paella. Quan comenci a enrossir-se, afegiu-hi els espinacs, les panses i els pinyons i salteu-ho uns minuts. Abaixeu una mica el foc. traieu oli si en sobra i tireu-hi els ous batuts amb la sal que calgui. Qualleu la truita per un costat, tombeu-la i qualleu-la per l'altre.
Bon profit!
Els hortolans de Gualda.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada