dijous, 23 de gener del 2014

Bròquils recalçats.

Al gener del 2.013 estàvem enfeinats recalçant els bròquils llucats que havíem trasplantat el mes d'octubre dels 2.012. Un any després repetim la feina de recalçar els bròquils llucats i tanquem tot el cicle. Primer hem  cavat i per això a la terra no hi ha cap mala herba. Ja tenim l'hort preparat per recalçar. Amb l'aixada igualem la terra per poder afegir l'adob que ajudarà a alimentar als bròquils llucats.Quan ja hem repartit l'adob al voltant del bròquil llucat, amb l'aixada amunteguem la terra adobada al voltant de la tija que ha de quedar ben tapada fins arribar a les fulles.

Aprofitem també per donar un cop d'ull als alls tendres i als espinacs. Com podeu veure, molt aviat podreu fer-vos unes bones truites d'espinacs i una mica més tard, d'alls tendres.

Renoi com està l'hort del Sant Jordi aquest gener!
Els hortolans de Gualda.

2 comentaris:

  1. Hola hortolans de Gualda, les meves felicitaciones per aquest hort tan fabulos i tan ben cuidat, aviat podrem fer les truites tan bones con l.any passat, una abraçada a tots i cuideu.se molt del fred......Eva mare de l.Abril i l.Ares Pelegri

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Eva pel teu comentari. Espero que aviat tasteu les supertruites d’espinacs.
      Atentament

      Elimina