Comencem l'última setmana d'escola que dedicarem a collir els enciams del nostre hort. L'enciam és una planta de la mateixa família del gira-sol o la carxofa, de la que aprofitem les seves fulles per fer amanides. Va ser conreat per primera vegada pels antics egipcis, que passaren d'utilitzar les llavors per a fer oli, a utilitzar les seves fulles.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjAAYNwgprBS3lh1lbnmeanuTtdf6nm3DdPjlufclVNUJo9Bf5BseeU608mMnllK-2X1ec3f47lIo7BmBOe1S1NXsYo-vjUmprqGwQGKzgJaXvPay2UmPkaCvTrHVWrEfysIrvJ81iFzcM/s1600/1.png)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjAAYNwgprBS3lh1lbnmeanuTtdf6nm3DdPjlufclVNUJo9Bf5BseeU608mMnllK-2X1ec3f47lIo7BmBOe1S1NXsYo-vjUmprqGwQGKzgJaXvPay2UmPkaCvTrHVWrEfysIrvJ81iFzcM/s1600/1.png)
Tasteu els minienciams en les vostres amanides, segur que us agradaran.
Els hortolans de Gualga.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada